Beschikbare bedrijfskavels | BrIM Breda

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlBeschikbare bedrijfskavels gemeente Breda

Kavels in en rond Breda

Ontwikkeling bedrijventerreinen:

  • Bedrijventerrein Werkdonken; dit bedrijventerrein bestaat uit 12 woonwerkkavels en 3 bedrijfskavels. Van de woonwerkpercelen zijn twee kavels verkocht.
  • Bedrijventerrein Rithmeesterpark wordt ontwikkeld als strategisch gelegen werklocatie van 20 ha bruto gelegen tussen de A16, de Princenhagelaan en de Graaf Engelbertlaan. De gemeente Breda wil vraag en aanbod optimaal op elkaar aansluiten, vandaar dat momenteel een doelgroepenanalyse wordt gemaakt. Deze doelgroepenanalyse richt zich vooral op bedrijven in het hoogwaardige en hoge middensegment. Een mix van bedrijfs- en kantoorachtige activiteiten is mogelijk.
  • Via Breda staat voor ontwikkeling van de spoorzone in het centrum van Breda en bestaat onder andere uit een nieuw station en de nodige te ontwikkelen kantoorlocaties. Rondom het nieuwe Bredase station verrijst een tweede stadshart van internationale allure in een uniek groen spoorlandschap. Het deelgebied Coulissen West, onderwerp van deze marktconsultatie, ligt aan de noordzijde van het spoor, tussen de OV-terminal en het nieuw te bouwen gerechtsgebouw.

Op dit moment heeft N.V. BrIM Breda nog enkele percelen direct voor uitgifte beschikbaar. Dit aanbod is sterk versnipperd over de diverse bedrijventerreinen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met  Marcelle den Hooglander-Vermunt (076-5293758, mapa.den.hooglander@breda.nl)

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.