Assign Group vestigt Beneluxkantoor in Breda - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlAssign Group vestigt Beneluxkantoor in Breda

  • Home
  • Nieuws
  • Assign Group vestigt Beneluxkantoor in Breda
Assign Group vestigt Beneluxkantoor in Breda

Internationale farmaceutische dienstverlener van start in West-Brabant

Het van oorsprong Oostenrijkse bedrijf Assign Clinical Research GmbH heeft deze week een huurovereenkomst ondertekend met The Add Factory voor de vestiging van hun Beneluxkantoor  in Breda. Assign Benelux BV zal in Breda met 2 tot 3 hoogopgeleide personen aan de slag gaan.

Wij houden ons, heel in het kort gezegd, als dienstverlener aan de farmaceutische industrie bezig met de ontwikkeling van nieuwe baanbrekende medicatie”, licht CFO van de Assign Group, Chris Huiskamp toe. “Wij zochten een uitvalsbasis voor onze activiteiten in de Benelux, en hebben nu een prima plek gevonden in deze regio. We verwachten in Breda een vliegende start te kunnen maken, en, binnen afzienbare tijd  zeker door te kunnen groeien naar een personeelsomvang van zo’n 6 farmaceutische professionals
De Assign Group neemt namens haar clientèle; de farmaceutische industrie, een groot deel van het ontwikkelingstraject van nieuwe medicijnen voor haar rekening. In dit traject meet men de doeltreffendheid, maar ook de bijwerkingen van de nieuwe behandeling of medicatie op patiënten en wordt het nieuwe protocol vergeleken met de bestaande standaardbehandelmethode.
Assign Group verzorgt daarbij onder andere activiteiten op het gebied van project management en begeleiding van de klinische fase, monitoring, het analyseren van de data en het rapporteren van de resultaten om tot een registratie van de medicatie bij de bevoegde instanties te komen.
Het uiteindelijke doel is dat de nieuwe verbeterde behandeling beschikbaar komt voor de patienten die het nodig hebben.
De Assign Group verzorgt op dit moment met 200 medewerkers klinisch onderzoek en ontwikkeling in 30 landen wereldwijd. Ook worden vaak Assign professionals bij farmaceutische bedrijven gedetacheerd om op die manier een bijdrage te leveren aan de totstandkoming van nieuwe medicijnen.

Geplaatst op 01-01-2012

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.