Breda krijgt Coachhuis aan de Oranjesingel - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlBreda krijgt Coachhuis aan de Oranjesingel

  • Home
  • Nieuws
  • Breda krijgt Coachhuis aan de Oranjesingel
Breda krijgt Coachhuis aan de Oranjesingel

Het Coachhuis is een landelijk concept voor het huren van sfeervolle spreekkamers en trainings-ruimtes. Die zijn bijvoorbeeld zeer in trek is bij UWV coaches, mediators etc. In verschillende grote plaatsen in Nederland zijn coachhuizen te vinden. Wie voor korte tijd gebruik wil maken van een spreekkamer of zaaltje kan hier ruimte huren.

Cees Nuijten van het Regionaal werkgelegenheidsinstituut Rewin noemt het coachhuis een gespecialiseerde aanvulling op businesscentra. "De organisatie speelt in op het nieuwe werken. Coaches, mediators, maar ook anderen die even een ruimte nodig hebben om iemand te ontvangen kunnen hier terecht", vertelt hij.

De kantoorruimte aan de Oranjesingel heeft drie kamers ter beschikking. Twee ervan zijn geschikt voor een op een of een op twee-gesprekken. De derde ruimte is een vergader- of trainingsruimte voor zes tot acht personen. Een kleine kamer kost 12,50 per uur.
Peter van Doorn van Coachhuis licht hun besluit tot vestiging  als volgt toe: Coachhuis groeit gestaag en we zijn dus op zoek naar geschikte locaties in steden met voldoende potentie. De markt van de regio Breda is voor ons aantrekkelijk qua omvang. Bovendien verwachten we dat dit nog een vlucht zal nemen met de verdere ontwikkeling van de Spoorzone. En daar willen we dan wel bij zijn.”
Peter van Doorn van het Coachhuis noemt de vestiging aan de Oranjesingel perspectiefvol. "Het gebied zal nog een vlucht nemen met de ontwikkeling van de Spoorzone", denkt hij. De kamers zijn alleen te huur voor leden. Die betalen 100 euro per jaar. Daarvoor kunnen ze via internet in alle 28 vestigingen in het land een ruimte reserveren.
 
“Het is altijd leuk om te constateren dat Breda toegevoegd wordt aan het rijtje van diverse aansprekende locaties zoals de Herengracht in Amsterdam, het Bezuidenhout in Den Haag, de Prins Hendrikkade in Rotterdam en de Maliebaan in Utrecht” aldus wethouder Cees Meeuwis.

Geplaatst op 28-03-2011

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.