Chinees sportmerk 361° gaat vanuit Breda voor Europa - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlChinees sportmerk 361° gaat vanuit Breda voor Europa

  • Home
  • Nieuws
  • Chinees sportmerk 361° gaat vanuit Breda voor Europa
Chinees sportmerk 361° gaat vanuit Breda voor EuropaEen aantal van de Chinese Olympische teams van enkele grote sporten, waaronder hockey, basketbal en wielrennen, gaat volledig gekleed in het merk 361°. Hier is het nog niet zover. In Breda gaat de eerste winkel van Europa open en wat niet is kan nog komen, lijkt eigenaar Mike van den Bos te willen zeggen. “Daarna gaan we voor Duitsland en België.”

 

Wat een Chinees merk te zoeken heeft tussen al die andere bekende merken die in Nederland, Europa en de rest van de wereld naam en faam hebben verworven? Van den Bos is helder: “Ik was in China en al snel onder de indruk. Ook kwalitatief kunnen de producten de concurrentie aan.”

Vanaf zeven juli opent de winkel aan de Lange Brugstraat haar deuren. Het wordt dus de eerste winkel in Nederland die het Chinese merk gaat voeren. Sterker nog, volgens de toekomstig eigenaar is heel Europa aan de beurt. “De bedoeling is het merk eerst hier te lanceren om daarna richting Duitsland en België uit te breiden. We voeren zelf de campagne en hebben daarvoor hockeyinternational Ellen Hoog gecontracteerd. Zij wordt het gezicht van de campagne.”

Geplaatst op 01-06-2012

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.