DHL Supply Chain opent vestiging in Dinalog - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlDHL Supply Chain opent vestiging in Dinalog

  • Home
  • Nieuws
  • DHL Supply Chain opent vestiging in Dinalog
DHL Supply Chain opent vestiging in Dinalog
De afdeling Supply Chain van koeriersbedrijf DHL vestigt zich in Dinalog. Dat moet één dezer dagen gebeuren, meldt Wim Bens van Dinalog.

“Het gaat bij DHL om twee of drie logistieke ingenieurs”, stelt de directeur van Dinalog. “Die houden hier straks kantoor.” De afdeling zit nu nog in Tilburg, maar maakt deze week nog de overstap naar Dinalog in Breda.

Acht bedrijven
Eind januari werd al bekend dat ook transportbedrijf Jan de Rijk de afdeling Innovatie naar het Nederland Topinstituut voor Logistiek, waar Dinalog onder valt, verhuisde. Het is uiteindelijk de bedoeling dat ingenieurs van de verschillende bedrijven kennis ontwikkelen en die delen met andere logistiek dienstverleners, bedrijven en onderzoekers die betrokken zijn bij Dinalog-projecten, waar op termijn de mkb-sector de vruchten van moet plukken. Inmiddels zitten acht andere bedrijven in het gebouw van Dinalog, waaronder logistiek vastgoedontwikkelaar WDP. Logistiek dienstverlener Transsmart uit Dongen vestigde zich als eerste  bedrijf op de campus in Breda.
 
Shortlist
Het einde is volgens Bens nog niet in zicht. “Er staan nog een aantal andere bedrijven op onze shortlist. Dat moet niet heel snel gaan, anders zitten we zo vol.”
Omdat de afspraken met die bedrijven nog niet helemaal rond zijn, wil de directeur nog niet zeggen om welke het dan gaat. Het is de bedoeling dat in 2012 wordt gestart met de bouw van de Dinalogcampus op locatie ‘Rithmeesterpark' in Breda.

Geplaatst op 10-02-2011

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.