E-sites bouwt eigen onderkomen bij blushuis - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlE-sites bouwt eigen onderkomen bij blushuis

  • Home
  • Nieuws
  • E-sites bouwt eigen onderkomen bij blushuis
E-sites bouwt eigen onderkomen bij blushuisInternetbedrijf e-sites uit Breda bouwt op het terrein van de Triple-O Campus een nieuw onderkomen. Nu zit het bedrijf nog in het Blushuis.

E-sites groeide in de jaren uit tot een volwassen bedrijf. Het begon met vier medewerkers aan het Minvervum in 1999. Nu heeft e-sites inmiddels 43 mensen in dienst, met TechTwo als onderdeel circa 55 man. "In de loop der jaren hebben we hier wat muren moeten doorbreken om ruimte te creƫren", zegt mede-oprichter Rob Peters. "De tijd is aangebroken dat het onder meer financieel aantrekkelijker is om zelf iets te laten bouwen."

Het bedrijf kiest er voor zich niet ver van het Blushuis te vestigen. Tegenover het Blushuis wordt momenteel gewerkt aan een twee verdiepingen tellend pand met in totaal 1000 vierkante meter vloeroppervlak. "Eigenlijk had het begin april al moeten staan", gaat Peters verder. "Maar er slopen wat vertragingen in. Nu is de hoop dat we er begin 2013 naar toe verhuizen." In december moet het gebouw op palen worden opgeleverd.

Geplaatst op 25-06-2012

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.