Eerste bewoner voor AV-huis - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlEerste bewoner voor AV-huis

Eerste bewoner voor AV-huisDe eerste ondernemer die zich in het AV-huis gaat vestigen is binnen. Het bedrijf The Dutch & Famous entertainment uit Oosterhout vestigt zich volgend jaar maart in het AV-huis op de Triple O Campus.

Deze zomer moet de bouw van het huis voor audiovisuele professionals starten. Het verzamelgebouw voor audiovisuele bedrijven kent een bruto vloeroppervlakte van 2.050 m2, biedt twintig startersplekken en een groot aantal variabele werkruimtes voor meer gevestigde AV-professionals.

Boban Braber, eigenaar van the Dutch & Famous, tekende als eerste het contract. “Dat was nog wel moeilijk”, zegt Braber. “Tekenen voor iets dat alleen nog maar op papier bestaat en niet in het echt.” The Dutch & Famous maakt naast commercials ook bedrijfsfilms of films voor evenementen of vrijgezellenfeesten.

Het AV-huis wordt een duurzaam gebouw, met zonnecellendak en ondergrondse koude/warmte opslag, maar ook een huisvesting die duurzame groei van AV-bedrijven faciliteert. Vorige week is de animatie gelanceerd van het AV-huis, geproduceerd door Studio Smack, onderdeel van de Bredase AV-industrie.

Het AV-huis is dus interessant voor bedrijven aktief in de AV sector (beeld en geluid), gaming, animatie en (nieuwe) media.

Meer informatie: http://www.avhuis.nl.

Geplaatst op 12-05-2011

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.