Filmding verhuist van Tilburg naar Breda - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlFilmding verhuist van Tilburg naar Breda

  • Home
  • Nieuws
  • Filmding verhuist van Tilburg naar Breda
Filmding verhuist van Tilburg naar BredaEen spiegel die met een camera je maten meet en waarmee je dan virtueel kleren kunt passen op de spiegel zelf. Het is een van de technische hoogstandjes van Filmding. Donderdag 17 april heeft het audiovisuele bedrijf haar nieuwe interactieve AV-showroom en kantoor geopend in het Inspirium in Breda.

De showroom van 250 vierkante meter is bedoeld om bedrijven de mogelijkheden te laten zien van het integreren van audiovisuele hulpmiddelen in het interieur. Een woordvoerder van Filmding vertelt waarom het bedrijf van Tilburg naar Breda is verhuisd. “Breda is de stad van visueel design, de omgeving inspireert de werknemers en veel klanten van ons zitten in Breda.”

Het unieke van de showroom is volgens de woordvoerder de manier van zakendoen: “Het draait om inspiratie. Wij laten klanten hier zien wat er allemaal mogelijk is met audiovisueel materiaal en hoe je dat kunt gebruiken binnen een bedrijf.” Filmding werkt samen met onder andere Epson, Scala, Van Domburg (Samsung), Mdina en Expo Concepts.

In het Inspirium zijn nog tien andere bedrijven gevestigd. Filmding richt zich met haar diensten in het bijzonder op retailers, horeca, zorg en leisure en sluit daarbij aan binnen het bredere concept Inspirium. Andere bedrijven in het Inspirium presenteren bijvoorbeeld stoelen en tafels, verlichting, stoffering, een koffieconcept, een lunch-restaurant en geurbelevenissen.

Geplaatst op 17-04-2014

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.