Financieel adviseur verruilt Amsterdam voor Breda - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlFinancieel adviseur verruilt Amsterdam voor Breda

  • Home
  • Nieuws
  • Financieel adviseur verruilt Amsterdam voor Breda
Financieel adviseur verruilt Amsterdam voor BredaAdviesbureau Inco Business Group heeft in januari een nieuw kantoor gevestigd aan de Takkebijsters in Breda. Momenteel werken er 6 financieel adviseurs. Dat aantal moet dit jaar nog uitbreiden naar acht.

De Inco Business Group dat advies geeft over belastingontwijking, opstarten van bedrijven en websites, verruilde het Amsterdamse Holland Financial Centre voor het hoogwaardige bedrijventerrein in Breda. De lijn met Antwerpen, waar het bedrijf nu al een klein kantoor heeft, is zo een stuk korter, meldt een woordvoerder.

Inco Trust, moederbedrijf van de Inco Business Group, adviseert vooral startende bedrijven waar het ondernemersklimaat het gunstigt is. “Zo zijn Cyprus, Hong Kong en de Seychellen belastingtechnisch nu de meest gunstige locaties om een bedrijf te beginnen”, zegt Dennis Vermeulen van het adviesbureau. “Ook wat betreft het ondernemingsrecht is het klimaat daar goed.”

Het adviesbureau werd opgericht in 2007 en wil zich door de verhuizing van Amsterdam naar Breda meer laten gelden op de internationale markt.

Geplaatst op 07-02-2011

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.