Financieel dienstverlener Avantucon verhuist naar Breda - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlFinancieel dienstverlener Avantucon verhuist naar Breda

  • Home
  • Nieuws
  • Financieel dienstverlener Avantucon verhuist naar Breda
Het hoofdkantoor van financieel dienstverlener Avantucon, landelijk actief in financieel advies rond hypotheken, sparen & beleggen, pensioenen en verzekeringen, verhuist met zo’n 30 medewerkers van Dordrecht binnenkort naar Breda.

Jérôme Populiers van Avantucon laat weten dat “Breda niet alleen geografisch gezien al een prima locatie is, maar dat die stad ook andere kenmerken heeft die voor onze organisatie van belang zijn, zoals de bereikbaarheid en de aanwezigheid van hoogopgeleid personeel. Wij hebben er heel veel zin in om vanuit Breda aan de slag te gaan".

"Breda blijft in trek bij dit soort kennisintensieve ondernemingen, die in feite nog meer ‘kenniskapitaal’ toevoegen aan het hier al bestaande bijzondere ondernemingsklimaat", licht Wethouder Economische Zaken van de gemeente Breda, Cees Meeuwis toe.

"Dat Breda voor dergelijke bedrijven de optimale locatie en vestigingsvoorwaarden kan bieden, is een bevestiging dat we als gemeente maar zeker ook als regio prima bezig zijn. De centrale ligging, bereikbaarheid, - nu ook via de HSL – en ons karakter van netwerkstad zorgen voor een prima aanwas van hoogwaardige werkgelegenheid " aldus wethouder Meeuwis.

Geplaatst op 07-07-2011

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.