Hoofdkantoor Century 21 gevestigd in Breda - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlHoofdkantoor Century 21 gevestigd in Breda

  • Home
  • Nieuws
  • Hoofdkantoor Century 21 gevestigd in Breda
Hoofdkantoor Century 21 gevestigd in BredaDe van oorsprong Amerikaanse makelaar Century 21 heeft haar Nederlands hoofdkantoor gevestigd in Breda. Met in eerste instantie drie medewerkers gaat het bedrijf vanuit de Drie Hoefijzers franchisers aantrekken en aansturen.

Inmiddels hebben drie makelaars uit Deventer, Soest en Nuenen zich aangesloten bij het bedrijf. “We zijn op in gesprek met een vierde makelaar”, vertelt Kurt Impens, manager van de Nederlandse tak.

Volgens Impens vraagt de huidige markt een andere manier van werken. “Wij gaan ook geen nieuwe kantoren toevoegen aan de markt, wij zoeken bestaande ondernemende makelaars die zich bij ons willen aansluiten. Dat moeten makelaars zijn die ook zien dat de manier zoals in het verleden gewerkt werd, niet meer werkt. Het gaat om service verlenen, met meer kwaliteit naar de klanten toe. Natuurlijk is Funda belangrijk, maar niet het enige dat je moet doen als makelaar. Die tijd is geweest.”

Dat Century 21 in Breda neerstreek, is logisch. “Ons Belgische hoofdkantoor is hemelsbreed veertig kilometer hiervandaan, dat maakte het aantrekkelijk.

Vanuit de Drie Hoefijzers wil Impens verder groeien. “Ons hoofdkantoor in België telt zeventien medewerkers. Nu met drie personen is de Drie Hoefijzers een mooi flexibel startpunt.”

Geplaatst op 13-03-2013

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.