Internationale school Breda opent deuren - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlInternationale school Breda opent deuren

  • Home
  • Nieuws
  • Internationale school Breda opent deuren
Internationale school Breda opent deuren

Op 14 oktober opende de internationale school in Breda officieel haar deuren. Deze school maakt het werken en wonen voor buitenlandse (kennis-)werkers in Breda extra aantrekkelijk.

Het gaat om basis- en voortgezet onderwijs op één locatie, in combinatie met kinderopvang, ofwel een nursery, een primary school en een secondary school. De school verwacht eind december 2013 minimaal 75 leerlingen in het basisonderwijs te hebben, 45 in het voortgezet onderwijs en 40 kinderen in de buitenschoolse opvang.

De provincie West-Brabant zet zich, samen met Zeeland, in om de Regio Zuidwest Nederland internationaal op de kaart te zetten als een regio waar de sectoren logistiek, maintenance en biobased optimaal kunnen gedijen. “We zien graag dat ook buitenlandse bedrijven naar Brabant komen”, vertelt gedeputeerde Bert Pauli. “Voor deze bedrijven is het van belang dat hun personeel én hun gezin prettig woont, werkt en recreëert. De aanwezigheid van een internationale school maakt het voor buitenlandse bedrijven extra aantrekkelijk zich hier te vestigen.”

Geplaatst op 19-10-2011

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.