Jan de Rijk strijkt neer in Dinalog Breda - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlJan de Rijk strijkt neer in Dinalog Breda

  • Home
  • Nieuws
  • Jan de Rijk strijkt neer in Dinalog Breda
Jan de Rijk strijkt neer in Dinalog BredaSinds januari heeft Jan de Rijk Logistics haar supply chain engineering afdeling in een van de beschikbare ruimten in het gebouw van Dinalog in Breda gestationeerd. De engineers gaan kennis delen met andere logistiek dienstverleners, bedrijven en onderzoekers betrokken bij Dinalog-projecten.

De opgedane kennis wordt toegepast in supply chain implementaties bij klanten. Door de continue ontwikkeling en optimalisatie van logistieke processen hoopt Jan de Rijk extra groei te bereiken.

Reactief en actief 
Innovatie is een strategisch speerpunt voor de logistiek dienstverlener. In plaats van alleen reactief handelen op marktontwikkelingen participeert het bedrijf actief in de ontwikkeling van nieuwe benaderingen, en heeft daarmee concurrentievoordeel.

Door de jaren heen is Jan de Rijk Logistics uitgegroeid tot een pan-Europese leverancier van transport, warehousing en distributieactiviteiten in uiteenlopende marktsegmenten met 25 locaties in Europa en vele wereldwijde samenwerkingsverbanden met diverse partners.

Geplaatst op 27-01-2011

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.