Kärcher Experience Center vestigt zich in Breda - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlKärcher Experience Center vestigt zich in Breda

  • Home
  • Nieuws
  • Kärcher Experience Center vestigt zich in Breda
Kärcher Experience Center vestigt zich in Breda

Kärcher, ’s werelds grootste producent van reinigingsapparaten, brengt vanuit België een geheel nieuw bedrijfsconcept naar Nederland. Breda wordt de vestigingslocatie van een zogenaamd ‘Kärcher Experience Center’, waar vanuit heel Nederland vakmensen  en wederverkopers naartoe zullen komen om voorgelicht te worden over gebruik en toepassingen van de nieuwste Kärcher apparaten en om het gebruik ervan in praktisch opzicht onder de knie te krijgen. Op dezelfde zichtlocatie langs de A27 bij Breda worden de Nederlandse sales- en marketing afdeling gevestigd, evenals de Nederlandse klantenservice en helpdesk. Tenslotte komt er een regionaal Kärcher Center voor Zuidwest Nederland, met showroom en verkooppunt voor Kärcher apparatuur.

In eerste instantie levert de komst van Kärcher naar Breda de regio 20 arbeidsplaatsen op, met de verwachting dat dit op korte termijn door zal groeien naar zo’n 35 fte's. Op dit moment wordt het pand verbouwd. Binnenkort verwacht men het Kärcher Experience Center operationeel te hebben.

“Breda is natuurlijk toch de regionale hoofdstad van Zuidwest-Nederland, en is prima aan te rijden vanuit andere locaties in het land. Breda heeft  alles in huis om van ons concept een succes te maken”motiveert managing director Kees Wagtmans van Kärcher International de keuze voor Breda als vestigingsplaats voor het Kärcher Experience Center en de sales-, marketing- en customer service functies.

Wethouder Cees Meeuwis van Economische Zaken van de gemeente Breda is van mening dat “deze nieuwe ster aan het Bredase bedrijvenfirmament opnieuw een bewijs is van het sterke profiel dat Breda inmiddels heeft opgebouwd bij toonaangevende, nationale en internationale investeerders. Men kiest weloverwogen voor vestiging in onze regio, en daar zijn we blij mee!” aldus wethouder Meeuwis.

NV BRIM heeft in nauwe samenwerking met NV REWIN Kärcher ondersteund in het vestigingstraject.

Geplaatst op 01-03-2012

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.