Kooyenga Groep opent vestiging in NAC Stadion - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlKooyenga Groep opent vestiging in NAC Stadion

  • Home
  • Nieuws
  • Kooyenga Groep opent vestiging in NAC Stadion
Kooyenga Groep opent vestiging in NAC StadionDetacheerder overheidspersoneel aan de slag vanuit Breda

Op zaterdag, 5 april, neemt de Kooyenga Groep in het NAC stadion in Breda met een happening rond de wedstrijd NAC-FC Twente haar eerste vestiging buiten de hoofdzetel in Dokkum in gebruik. Vanuit de nieuwe locatie ondersteunt de Kooyenga Groep gemeenten in Zuid-Nederland met de detachering van medewerkers binnen de taakgebieden Sociale Zaken en Burgerzaken. Ook Vondel & Nassau, een bedrijfsonderdeel dat beleidsondersteuning en -advies, projectleiding en interim management in het sociale domein biedt, zal vanuit deze nieuwe vestiging actief zijn.

In eerste instantie gaan er voor de Kooyenga Groep vanuit Breda rond de 10 medewerkers aan de slag. De komende jaren wordt een gestage groei voorzien.

Voor de vestiging in Zuid-Nederland overwoog de Kooyenga Groep zowel Eindhoven als Breda. Men koos uiteindelijk voor Breda, dat men in de aanloop naar een definitieve keuze leerde kennen als een echte netwerkstad. Maar ook de regio West-Brabant sprak erg aan. Omdat er in deze regio mensen uit alle windrichtingen samenkomen, is er een natuurlijke voedingsbodem die het netwerken erg gemakkelijk maakt en daardoor veel kansen op nieuwe business biedt.

Romke Kooyenga verwoordt het als volgt: "Men staat hier duidelijk open voor samenwerking. En dat bevalt ons uitstekend, vanaf het eerste moment voelde het goed in Breda. De basisvoorwaarden om te ondernemen in Brabant zijn hier uitstekend. Ik weet nu al zeker dat de Friese en Brabantse mentaliteit goed bij elkaar gaan passen."

Geplaatst op 17-04-2014

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.