Krekels Promotiemateriaal opent nieuwe vestiging in Breda - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlKrekels Promotiemateriaal opent nieuwe vestiging in Breda

  • Home
  • Nieuws
  • Krekels Promotiemateriaal opent nieuwe vestiging in Breda
Krekels Promotiemateriaal opent nieuwe vestiging in Breda
Krekels Promotiemateriaal heeft definitief vaste voet op Nederlandse bodem gezet. Op bedrijventerrein Minervum in Breda opende Krekels Promotiemateriaal op 19 april officieel zijn nieuwe vestiging.
 
Opening vestiging Breda
Tijdens de feestelijke opening hieven tachtig relaties het glas in de 300 m2 grote showroom, waar ze onder het genot van hapjes en drankjes de uitgestalde Startenten, Dometenten, EventFlags, Banners, Vouwtenten en Popupwalls bewonderden.
 
Groei
Krekels BV timmert in de thuismarkt België ruim twaalf jaar flink aan de weg.
Het bedrijf dat is gespecialiseerd in mobiele promotiematerialen wil vanuit een locatie op het bedrijventerrein Minervum de Nederlandse markt bedienen. Het bedrijf dat vlaggen, tenten, banners, beursmateriaal en dergelijke op maat produceert, heeft ook het afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt, bevestigt Christophe Krekels, eigenaar van Krekels BV. Christophe Krekels: ‘Dat hebben we te danken aan een snelle levering, goede service, grafische ondersteuning en goede after sales. Met de vestiging in Breda willen ons aandeel op de Nederlandse markt vergroten’.
 
Persoonlijke service en advies
Frans Jansen leidt als manager de Nederlandse vestiging van Krekels Promotiemateriaal. Hij is in zijn nopjes met de fonkelnieuwe vestiging van Krekels Promotiemateriaal in Breda. ‘In onze showroom kunnen klanten en prospects onze producten zien en ervaren, terwijl ze persoonlijke service en advies krijgen. Daar kan geen online shop tegenop.’

 

De opening van een filiaal in Nederland geeft aan dat de crisis niet veel vat heeft op het Belgische bedrijf met haar hoofdkantoor in Lokeren. “We merken er wel iets van natuurlijk. De crisis heeft er voor gezorgd dat er niet meer met grote budgetten wordt gewerkt’, aldus Bourgeois.

 

Krekels produceert mobiele promotiematerialen zoals vlaggen, tenten en banners voor evenementen. Volgens de manager is het sterke punt met name dat een groot deel van productie in eigen land plaatsvindt.

“De materialen worden in België bedrukt. Daardoor kunnen we kwaliteit garanderen. Met onze showroom in Breda kunnen we ook snel uitleveren. Dat is een ander belangrijk punt.”

Geplaatst op 26-04-2012

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.