NHTV in beeld voor overname Con-neX van Avans - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlNHTV in beeld voor overname Con-neX van Avans

  • Home
  • Nieuws
  • NHTV in beeld voor overname Con-neX van Avans
NHTV in beeld voor overname Con-neX van Avans

De NHTV is in beeld om de rol van Avans over te nemen in het project Con-neX, een verzamelgebouw voor startende bedrijven. Avans haakte eerder af omdat ze het gedeelte waar Con-neX zich zou vestigen opeiste door onverwachte groei in het aantal aanmeldingen van studenten.

"De NHTV is benaderd en zeer geïnteresseerd", zegt wethouder Cees Meeuwis (VVD, Economische Zaken). "De samenwerking betekent wel een wijziging van de doelgroepen die aansluiten bij het landelijk topsectorengebied." De komende maanden moet helder worden of de NHTV en de gemeente het eens kunnen worden, zo stelt Meeuwis.

De Bredase politiek vroeg zich recent al af waar het toch heem moest met het project Con-neX nadat Avans in maart de stekker uit de beoogde vestigingslocatie trok. Daarna bleef het even stil rond het project. Maar het geloof in nut en noodzaak en het succes van Con-neX blijft volgens de wethouder 'onverminderd groot'.

Het plan om Con-neX, een bedrijfsverzamelgebouw aan de Lovensdijkstraat, op te richten stamt uit de periode dat het college net aantrad in 2010. De raad voteerde voor het plan nog een half miljoen euro, dat eigenlijk naar het Regiofonds zou gaan.

Geplaatst op 12-06-2012

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.