Opnieuw Chinese investeerder naar Breda - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlOpnieuw Chinese investeerder naar Breda

  • Home
  • Nieuws
  • Opnieuw Chinese investeerder naar Breda
Opnieuw Chinese investeerder naar Breda

Het Chinese bedrijf Sunrise, met de roots in de stad Fuzhou, heeft besloten een vestiging  te starten in Breda. Sunrise rich zich met voornamelijk op de horeca- en hotelbranche. Op basis van eigen Aziatische c.q. Chinese designs worden allerlei, met name houten, producten geproduceerd voor hotels, restaurants en de leisureindustrie. Het assortiment bestaat onder andere uit wanddecoraties, balies, tafels en lambrizeringen, alles in Aziatische stijl.

Het bedrijfje start met vier personen en is vooralsnog gefocust op de Beneluxmarkt. Met verschillende afnemers zijn reeds contracten gesloten, zodat er sprake is van een vliegende start. Sunrise heeft de ambitie om het concept later uit te rollen op Europese schaal. Afhankelijk van het welslagen zal dat gepaard gaan met verdere groei van arbeidsplaatsen.
Het bedrijf Sunrise is recent aan de Oude Baan in Breda van start gaan.

Breda, vertegenwoordigd door wethouder Economische Zaken de heer Cees Meeuwis, verwelkomt met plezier opnieuw een Chinese investeerder binnen haar gemeentegrenzen. "De komst van Sunrise naar West Brabant is opnieuw een direct resultaat van de acquisitie strategie. Deze strategie is er een van de lange adem, maar dat hij werkt is inmiddels wel bewezen”, aldus Cees Meeuwis. Hij vervolgt “Wij als gemeente en als regio zijn ervan overtuigd dat we onze gezamenlijke economische toekomst een – overigens broodnodige  - positieve injectie geven door stevig in te zetten op acquisitie van investeerders uit China. De economie draait daar inmiddels alweer op volle toeren en daar kunnen wij hier de vruchten van plukken!”.

Geplaatst op 25-08-2011

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.