PostNL bouwt pakketsorteer- en distributiecentrum in Breda - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlPostNL bouwt pakketsorteer- en distributiecentrum in Breda

  • Home
  • Nieuws
  • PostNL bouwt pakketsorteer- en distributiecentrum in Breda
PostNL bouwt pakketsorteer- en distributiecentrum in Breda

PostNL vestigt in Breda een grootschalig pakketsorteer- en distributiecentrum op een terrein van ca. 17.000 m2 aan de Backer en Ruebweg op bedrijventerrein Emer-Noord. PostNL heeft voor Breda gekozen vanwege haar strategische ligging, bereikbaarheid en arbeidsperspectief. De komst van het pakketsorteer- en distributiecentrum levert 200-250 nieuwe arbeidsplaatsen op. Het logistieke centrum van PostNL zal in 2012 operationeel zijn.

Cees Meeuwis, wethouder Economische Zaken: "Ik ben zeer verheugd dat PostNL zich in Breda vestigt. Naast onze kwaliteitskenmerken heeft  ook de actieve medewerking van de gemeente onder leiding van NV BrIM in belangrijke mate bijgedragen aan deze keuze. De actieve medewerking van gemeente en raad heeft ertoe bijgedragen dat de benodigde procedures snel in gang gezet werden, zodat PostNL aan de slag kon gaan."

Interessante aanwinst voor Breda

Voor Breda is het gunstig dat er een pakketsorteer- en distributiecentrum in Breda komt. "Voor een interessante aanwinst en werkgever als PostNL doen we natuurlijk ons uiterste best om dergelijke organisatie binnen onze stadsgrenzen te kunnen faciliteren.", stelt Cees Meeuwis, wethouder Economische Zaken van Breda "We zijn blij dat dat is gelukt. Dit nieuwe pakketsorteer- en distributiecentrum biedt veel arbeidsperspectief en levert wederom het bewijs hoe aantrekkelijk Breda is als strategische vestigingsplaats voor de logistiek. Ook kan dit logistieke centrum gezien worden als het eerste bedrijf dat zich nu vestigt dankzij ons revitalisatie en herstructureringsprogramma van bedrijventerrein in dit gebied. De komst van PostNL kan gezien worden als een schoolvoorbeeld: verouderd bedrijventerrein wordt geschikt gemaakt voor nieuwe investeringen zodat er ruimte beschikbaar komt voor ‘succesvol en innovatief ondernemerschap’."

Geplaatst op 06-12-2011

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.