Samenwerkingsovereenkomt BrIM en BOM - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlSamenwerkingsovereenkomt BrIM en BOM

Samenwerkingsovereenkomt BrIM en BOM

Deze week ondertekenden Cees Meeuwis, president-commissaris van de BrIM (Maatschappij ter bevordering van Industrievestiging in Breda)  en de heer L’Ami, hoofd investeringsbevordering van de BOM (Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij) een samenwerkingsovereenkomst. Daarin geven  partijen aan gezamenlijk een aantal internationale

promotie- en acquisitieactiviteiten op te pakken, zoals het relatiebeheer van topaccounts en een missie naar China, India en Brazilië.  Deze promotie- en acquisitieactiviteiten worden op basis van co-financiering uitgevoerd.

 

Cees Meeuwis, President-commissaris BrIM: “Marketing en promotie worden belangrijker, want de concurrentie neemt toe. Ook in Breda. Je kunt het je in deze tijden echt niet permitteren om rustig af te wachten. Van de overheid mag het bedrijfsleven een proactieve rol verwachten. Wij moeten ons actief blijven inspannen om meer bedrijvigheid naar de stad te trekken. Hiervoor heeft Breda speciaal haar eigen uitvoeringsorganisatie NV BrIM tot haar beschikking. Dat is goed voor de al gevestigde ondernemers, want die krijgen er klanten en relaties bij, en goed voor de inwoners. Met deze samenwerking kan de BrIM haar capaciteit en middelen aanzienlijk vergroten en bereiken we meer dan voorheen op een efficiëntere en effectievere wijze!” 

 

De BrIM is nauw verbonden aan de Gemeente Breda, die de grootste aandeelhouder is en waarvan de wethouder Economische Zaken en Werkgelegenheid tevens President Commissaris van de BrIM is. Al zo’n jaar of 50 verzorgt de BrIM de acquisitie voor vestiging van bedrijven in Breda. Samen met de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij BOM ziet en benut de BrIM de kansen in een zo vroeg mogelijk stadium . En vanzelfsprekend ook samen met de in stad en regio aanwezige vastgoedprofessionals en adviesbureaus. In aansluiting op reeds bestaande marketing-, acquisitie- en promotieplannen in 2012 van BOM en BrIM investeren beide partijen gezamenlijk in een aantal internationale activiteiten.

Kansen voor het bedrijfsleven zijn kansen voor werkgelegenheid. Vanuit die optiek is het promoten van Breda en de provincie een kerntaak van zowel de BrIM als de BOM.

 

Breda, 5 juni 2012

 

 

Geplaatst op 05-06-2012

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.