Softwareontwikkelaar Xolyd opent kantoor bij Dinalog - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlSoftwareontwikkelaar Xolyd opent kantoor bij Dinalog

  • Home
  • Nieuws
  • Softwareontwikkelaar Xolyd opent kantoor bij Dinalog
Softwareontwikkelaar Xolyd opent kantoor bij Dinalog

Het bedrijf betrekt een kantoorruimte in Breda, bij Dinalog, het Nederlands topinstituut op het gebied van logistiek. Xolyd zoekt nadrukkelijk de samenwerking met Dinalog en de daar reeds gevestigde bedrijven.

De activiteiten in Nederland worden gestart met 3 personen, de verwachting is dat Xolyd op korte termijn doorgroeit naar 10 arbeidsplaatsen.

Logistieke link
Bij het bepalen van de optimale plek voor het Nederlandse kantoor en de keuze voor Breda, liet Xolyd zich niet alleen leiden door de gunstige ligging tussen mainports Antwerpen en Rotterdam, maar ook  door de aanwezigheid van de NHTV, de logistieke hogeschool, en de mogelijkheden en voordelen van samenwerking met Dinalog. Alle know-how op het gebied van logistieke vraagstukken is hier verzameld, bovendien worden bij het topinstituut slimme oplossingen ontwikkeld voor logistieke uitdagingen van vandaag en de toekomst. Redenen genoeg voor  Xolyd om dicht op het vuur te willen zitten. 

 

Innovatieproject
Vanuit het Bredase start Xolyd direct een innovatieproject op. Het gaat hierbij om de ontwikkeling van nieuwe standaard logistieke software op het gebied van douaneformaliteiten, waarmee Xolyd de internationale markt op wil.

Geplaatst op 24-01-2014

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.