Starbucks, Hema en Rituals in nieuw NS-station Breda - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlStarbucks, Hema en Rituals in nieuw NS-station Breda

  • Home
  • Nieuws
  • Starbucks, Hema en Rituals in nieuw NS-station Breda
Starbucks, Hema en Rituals in nieuw NS-station BredaGrote winkelketens als Starbucks, Hema, de Etos en de Brooodzaak vestigen zich in het nieuwe NS-station in Breda. Het station wordt naar verwachting in 2015 opgeleverd.

 

In totaal krijgt het gebouw, ook wel bekend als de OV-Terminal, 9000 vierkante meter aan winkelruimte. Een gedeelte er van is al ingevuld, voor een aantal kleine kleinere units zoekt NS Stations nog gegadigden. Zo moeten aan de centrumzijde van het complex bijvoorbeeld drie tot vijf horecagelegenheden komen.

NS Stations probeert een zo breed mogelijk scala aan formules te strikken voor de nieuwe OV-Terminal. Naast de bovenstaande zaken vestigen zich hoogstwaarschijnlijk AH to Go, Bruna, Smullers, Julia's, Mooi, Vila & Pieces, Döner, Mr. Long, Swirls, Unox, Shakies, GWK, de Burger King, Rituals, Paper Chase, Hunkemöller, SisseyBoy

In de eerste fase (noordzijde) zal een tijdelijke AH to Go worden geopend die uiteindelijk verhuist naar zijn definitieve plek aan de centrumzijde. Ook de locatie van De Brooodzaak zal eerst een tijdelijke zijn om vervolgens op zijn definitieve plek te komen als de AH naar de centrumzijde is verhuisd.

De huidige winkels aan de centrumzijde blijven gedurende de bouw bestaan. Zodra de bouw van de winkels in het nieuwe stationsdeel aan de noordzijde gereed is, zullen de winkels daar openen en gaan de winkels aan de centrumzijde dicht.

Geplaatst op 01-06-2012

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.