Succesvol internetbedrijf e-sites wil nieuw kantoor bouwen op Triple O Campus in Breda - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlSuccesvol internetbedrijf e-sites wil nieuw kantoor bouwen op Triple O Campus in Breda

  • Home
  • Nieuws
  • Succesvol internetbedrijf e-sites wil nieuw kantoor bouwen op Triple O Campus in Breda
Succesvol internetbedrijf e-sites wil nieuw kantoor bouwen op Triple O Campus in Breda

Internetbedrijf e-sites wil een nieuw kantoorpand bouwen op de Triple O Campus aan de Reduitlaan in Breda. E-sites is nu gevestigd in bedrijven verzamelgebouw Het Blushuis, dat eveneens op de campus staat.
E-sites is binnen vijf jaar gegroeid van zeven personeelsleden naar 42 mensen. Het bedrijf heeft de ambitie om nog groter te worden. "We zijn steeds meer units gaan huren in Het Blushuis. We zitten nu versnipperd door het gebouw. Het is tijd om een eigen plek te realiseren met een eigen uitstraling", vertelt mede-eigenaar Sjoerd van Oosten.

De Triple O Campus ziet hij als dé creatieve hotspot van Breda. "Het is een verzamelplaats voor creatieve bedrijven. We versterken elkaar, hier willen we graag bijhoren", legt Van Oosten uit.

Meer bedrijven plukken de vruchten van deze kruisbestuiving, weet hij. "Toevallig is hier vandaag een bedrijf aan het verhuizen." Reclamebureau B-Total is eveneens te groot geworden voor de campus. Het bedrijf heeft aan de Academiesingel een ruimer onderkomen gevonden.

Het nieuwbouwplan van e-sites is voorgelegd aan de gemeente. Het kantoor moet twee verdiepingen hoog worden en plaats gaan bieden aan ongeveer zeventig mensen. Waarschijnlijk hoort e-sites in februari of het met de bouw mag beginnen.

Van Oosten prijst zich gelukkig met het succes. E-sites bouwt websites en helpt bedrijven bij het maken van een internetstrategie. Ook in deze sector maakt de economische crisis slachtoffers, weet hij. "We moeten alert blijven. In Roosendaal is pas een vergelijkbaar bedrijf failliet gegaan”.

Geplaatst op 12-12-2011

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.