TCR Plastics naar Breda - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlTCR Plastics naar Breda

TCR Plastics naar Breda

De verkoop was na het faillissement van HEJA een samenspel tussen curator, makelaar Van der Sande en de Rabobank, zo laat Peter-Paul Verhoeven weten. Die was niet verrast dat voor het pand een nieuwe eigenaar gevonden is. “Voor dit soort panden is altijd markt. Er blijven altijd mensen die een liefde hebben voor dit soort objecten. Je kunt je je er als bedrijf mee onderscheiden, het biedt een beleving voor je personeel en voor bezoekers.”

Robert Struijk, managing director van TCR Plastics, geeft aan dat dit ook voor zijn bedrijf een rol speelde. “Het is een prachtig pand op een prachtige locatie, een mooi visitekaartje.”

Het bedrijf is in 1981 opgericht in Rotterdam en sinds acht jaar zitten we in Hendrik Ido Ambacht. Dit wordt overigens wel ons eindstation, gezien de uitstraling van dit pand.”

TCR levert grondstoffen voor de kunststofverwerkende industrie. “Handel en distributie, dat is onze taak. Daarvoor hebben we wereldwijd leveranciers en leveren aan klanten in heel West-Europa.”

TCR Plastics begint met de huidige 24 medewerkers aan de Overakkerstraat. “Daarmee zitten we wat ruim, maar het past wel bij onze ambitie om te groeien”, aldus Struijk. Voordat de kunststofspecialist zijn intrek neemt in Villa Vrederustr, wordt het wat aangepast. “Kleine aanpassingen voor onze manier van werken. Dat is minimaal, want het pand ziet er goed uit.”

Geplaatst op 18-11-2013

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.