Transsmart vestigt zich in logistiek centrum Dinalog - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlTranssmart vestigt zich in logistiek centrum Dinalog

  • Home
  • Nieuws
  • Transsmart vestigt zich in logistiek centrum Dinalog
Transsmart vestigt zich in logistiek centrum Dinalog

Logistiek bedrijf Transsmart uit Dongen vestigt zich in het logistiek centrum Dinalog (het Dutch Institute for Advanced Logistics) aan het Rithmeesterpark. Officieel verhuisde het bedrijf 1 juli al.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het optimaliseren en automatiseren van logistieke processen. Het vergelijkt contracten met elkaar en heeft een netwerk van 300 vervoerders. Dinalog en Transsmart passen volgens oprichter Pieter Schalk prima bij elkaar. “Zowel Dinalog als Transsmart richt zich op het midden- en kleinbedrijf. Wij passen daar goed bij, geografisch gezien is het maar een kleine verhuizing.”

Het bedrijf is opgericht in 2008, maar is sinds september vorig jaar echt bezig op de markt. “We werken voornamelijk op nationaal niveau maar sinds kort hebben we ook klanten in België en Duitsland”, legt Schalk uit.

Wim Bens, directeur van Dinalog, is verheugd over de komst van de eerste vestiger. "Wat ook belangrijk is, is dat er vele andere, grote en kleine, gerenommeerde en nieuwe bedrijven in de rij staan om samen met ons DINALOG en de Supply Chain Campus tot een succes te maken”, zegt hij.

Geplaatst op 30-11-2010

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.