Van Looy Group vestigt Nederlands kantoor naast DINALOG - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlVan Looy Group vestigt Nederlands kantoor naast DINALOG

  • Home
  • Nieuws
  • Van Looy Group vestigt Nederlands kantoor naast DINALOG
Van Looy Group vestigt Nederlands kantoor naast DINALOG

Het Belgische bedrijf Van Looy Group verhuist haar Nederlandse kantoor van Alphen aan de Rijn naar Breda. Ze betrekken een kantoorpand langs de A16 pal naast DINALOG .

Van Looy Group is een Belgisch ingenieursbureau op het gebied van architectuur, bouw en installatietechniek. Het bedrijf is reeds van oudsher gespecialiseerd in de logistiek. De laatste jaren is dit uitgebreid met de specialismen laboratoria en data centers. Het Belgische hoofdkantoor van de Van Looy Group  is  gevestigd in Antwerpen, met daarnaast een vestiging in Nederland. Besloten is om het Nederlandse kantoor van de Van Looy Group te verhuizen van Alphen aan de Rijn naar Breda.

 

Bart De Sitter, managing director van de Van Looy Group licht dit toe: “De reden dat we gekozen hebben voor Breda is allereerst de centrale ligging tussen Antwerpen, waar ons Belgische hoofdkantoor is gevestigd,  en de Randstad. Daarnaast is de aanwezigheid van het logistiek topinstituut  DINALOG van toegevoegde waarde.  Hiermee is Breda de juiste plaats in Nederland voor kennisintensieve logistieke partijen als “Van Looy Group”. Waar er nu nog een vijftal personen werkzaam zijn bij Van Looy Nederland verwacht De Sitter de komende jaren door te groeien naar 15 medewerkers. Dit betreft specialistische functies zoals architect, technisch ontwerper en tekenaar, veiligheidsadviseur, constructeur en ingenieur, plus administratieve ondersteuning. “Deze experts werken intensief samen om te komen  tot doordachte oplossingen en inspirerende ontwerpen die afgestemd zijn op de wensen van onze klanten”.

Geplaatst op 08-03-2013

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.