Weer Tilburgse AV-bedrijven naar AVhuis Breda - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlWeer Tilburgse AV-bedrijven naar AVhuis Breda

  • Home
  • Nieuws
  • Weer Tilburgse AV-bedrijven naar AVhuis Breda
Weer Tilburgse AV-bedrijven naar AVhuis Breda

De twee Tilburgse audiovisuele bedrijven Movedmedia en Siegmund Audiovisuele Produkties verhuizen vanuit Tilburg naar Breda. De ondernemingen vinden begin volgend jaar onderdak in het AVhuis aan de Reduitlaan.

Eerder al werd bekend dat filmproductiebedrijf Lumineus uit de buurstad vertrekt. Naast de Tilburgse ondernemers komen onder andere Gorba Imagineers uit het Zeeuwse Kortgene en de Club uit Amsterdam naar Breda. Inmiddels is er zestig procent van de ruimtes ingevuld.

Movedmedia maakt films óver mensen, vóór mensen. Het bedrijf is vooral actief op het maatschappelijke, sociale, creatieve en culturele vlak en ontwikkelt documentaires, televisieseries, educatieve programma’s, vrije producties, speelfilms, opdrachtfilms en videoclips.

Siegmund Audiovisuele Produkties exploiteert een geluidstudio. Het bedrijf is gespecialiseerd in opnemen, mixen en monteren van geluid ter ondersteuning van beeldmateriaal.

Movedmedia vestigt zich samen met Siegmund Audiovisuele Produkties, 7 vaste medewerkers, freelancers en stagiaires op de tweede verdieping van het AVhuis.

Het concept achter het AVhuis spreekt bedrijven uit audiovisuele industrie aan en kiezen er voor om te verhuizen naar Breda.

Het AVhuis is een werkplek op de Triple O Campus aan de Reduitlaan, speciaal voor professionals die werken aan beeld, geluid, animatie, games en multimedia.

Naast het eigen kantoor kunnen de ondernemingen in het AVhuis gebruik maken van allerhande faciliteiten in het gemeenschappelijke gebouw. Zo zijn er montageruimtes, is er een filmkamer en een studio geëxploiteerd door commerciële omroep Brabant 10.

Geplaatst op 28-09-2011

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.