Wekelijks spreekuur voor ondernemers - Nieuws - BrIM Breda

Nieuws

Contact gegevens

Postbus 2522
4800 CM BREDA

Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ BREDA

T1 +31 (0)6 22 97 51 82
T2 +31 (0)6 52 81 37 98
E1 mapa.den.hooglander@breda.nl
E2 ga.lutz@breda.nlWekelijks spreekuur voor ondernemers

Wekelijks spreekuur voor ondernemers

Bob Bergkamp, wethouder Economische Zaken: “Het spreekuur is vooral bedoeld om op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te gaan met ondernemers over mogelijke plannen, economie en werkgelegenheid Zo hoor ik ook meer wat er speelt en kunnen we gelijk actie ondernemen. Belangrijk, want als het met ondernemers goed gaat, is dat ook goed voor de economie. We hebben elkaar hard nodig nu en in de toekomst.”

Het ondernemersspreekuur is één van de initiatieven in de ambitie om de dienstverlening aan ondernemers te verbeteren. Naast het spreekuur wordt er samen met ondernemers gewerkt aan verbetering van de informatie op de website om te komen tot een zogenaamd digitaal ondernemersloket. Daarnaast blijkt uit de contacten met ondernemers dat zij veel waarde hechten aan persoonlijk contact. Met de inzet van accountmanagers, wekelijkse bedrijfsbezoeken en het ondernemersspreekuur geeft het college ook invulling aan deze wensen van de ondernemer.

Aanmelden voor het ondernemersspreekuur kan tot uiterlijk 1 dag van tevoren per mail aan het ondernemersspreekuur@breda.nl met vermelding van de bedrijfsnaam, contactgegevens en het onderwerp van gesprek.

Geplaatst op 07-04-2015

venster sluiten

Pagina doorsturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In consequat leo vitae dui.

Velden met een * zijn verplicht.

venster sluiten

Pagina doorsturen

De pagina is succesvol doorgestuurd.